Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Atmos x Nike Air Max 1 Elephant

18. marts 2017

Download All Pairs Top Banner

Årets fejring af Air Max-day, den 26. marts, er i fuld gang, og Nike har løftet sløret for en masse lækre releases i den anledning. Blandt de mest forventede er relanceringen af Air Max 1 OG, den nye Vapormax, samleobjektet Air Max 1 ’Master’ og selvfølgelig den eftertragtede Nike Air Max 1 x Atmos ’Elephant’.

Atmos ’Elephant’ releasede oprindeligt i 2006 og vender tilbage i år efter at have vundet en ”Vote Back” konkurrencen, som Nike holdte i forbindelse med sidste års Air Max Day. Fans blev bedt om at stemme på deres favorit Air Max, og Nike lovede så, at de ville relancere netop den model som en del af linup’et til Air Max Day 2017. Siden Atmos Elephant vandt med langt størstedelen af stemmerne, er den nu tilbage med et nyt brandvarmt release.

Sneakeren blev som sagt skabt i 2006 i samarbejde med den japanske retailer Atmos, som har fortolket en række Air Max 1-modeller. Fælles for dem alle er, at de har været enormt eftertragtede hver gang, men med ”Elephant” udgaven som den mest populære, hvilket jo også afgår af tallene fra konkurrencen i 2016.

Air Max 1 Atmos ’Elephant” har fået sit navnet fra det elefantprint som blandt andet er placeret på sneakerens mudguard og som oprindeligt stammer fra Air Jordan III. Derudover er overdelen smukt designet med colorblocks i sort og hvid og et iøjnefaldende turkis swoosh. Midsolens hvide farve står i perfekt kontrast til overdelen og air boblen bryder det rene look for en virkelig skarp æstetik, der har gjort Atmos ’Elephant’ så populær.

Med den enorme hype der tidligere har præget sneakeren og tallene fra Vote Back konkurrencen, der taler for sig selv, er der vist ingen tvivl om, at Air Max 1 Atmos ’Elephant’s nye release bliver meget eftertragtet. Derfor gælder det om at være hurtigt på tasterne, når sneakeren relaser d. 18 marts ved de forhandlere, som vi har listet nedenfor.

Har du ikke allerede fået et overblik over årets resterende Air Max Day-releases kan du få det lige her. Husk desuden at følge os på Instagram, hvor du finder mere release information og sneaker inspiration.


Generel information


Release: 18. marts 2017


Pris: Ukendt


Farve: Ukendt


Style code: –


NIKE STORE

Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Detaljer

Dato:
18. marts 2017
Begivenhed Kategori: