Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit Pack

2. marts 2017

1.350 DKK

Nike har de seneste uger varmet godt op til Air Max Day 2017 med nyfortolkninger af eksisterende silhuetter samt nogle sprit nye, eksempelvis den revolutionerende og højteknologiske VaporMax, som du kan læse mere om her. Den ikoniske Air Max 90 har, selvfølgelig, også fået en overhaling i forbindelse med Air Max Day, der gør den ideel til det varmere vejr, vi snart går i møde.

90’eren i Air Max-familien er selvsagt en legendarisk silhuet, der har været genstand for mange forskellige collabs og colorways. Den kommende Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit Pack kommer til at bestå fire varianter til mænd og tre varianter til damer, som du kan se i galleriet ovenfor. OG colorway’en er blandt andet fundet frem igen, hvilket altid er et populært valg. Nike har denne gang valgt at fortrække en Flyknit overdel, som leverer en let og tætsiddende sneaker. Det resterende på silhuetten er som det plejer med en eksponeret Air-enhed i hælen, der bidrager med en usædvanlig god komfort, og en fleksibel gummi ydersål, der sikrer, at du står fast i terrænet. Nikes ikoniske swoosh findes som vanligt på siden af silhuetten, på hælkappen og pløsen. At kombinere det gamle, Air Max 90 silhuetten, men det nye, Flyknit, er en opskrift, der er blevet mere og mere populær hos de store mærker. Kombinationen giver de ældre modeller et nyt pift, hvilket har vist sig at være et populært valg.

Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit Pack releaser allerede d. 2. marts, så der skal du sidde klar, hvis du har et ønske om at anskaffe dig et eksemplar. Forhandlere kan ses nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der dropper i nærmeste fremtid.

Følg os desuden på Instagram, hvor vi holder dig opdateret på sneaker nyheder, release information og meget mere.


Generel information


Release: 2 marts 2017


Pris: 1.350 DKK


Farve: Ukendt


Style code: –


NIKE STORE

Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ENDCLOTHING

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

SNEAKERSNSTUFF

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

Detaljer

Dato:
2. marts 2017
Pris:
1.350 DKK
Begivenhed Kategori: