Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nike Air Max 1 Anniversary OG Red

4. marts 2017

1.150 DKK
Download All Pairs Top Banner

De fleste sneakerheads kender uden tvivl til den ikoniske Nike Air Max 1 silhuet. Denne sko har været med os i 30 år, og til trods for sin alder, så følger den stadig trit med teknologien, samt de altid omskiftelige trends. Den første udgave landende på hylderne en gang tilbage i 1987, hvor det var den første silhuet, som havde synlig Air-stodabsorbering i sålen. Her tre årtier senere bliver modellen nu fejret i anledning af det 30 års jubilæum. Det betyder, at Nike releaser en række retro og nye sneakers i løbet af marts måned for at fejre den officielle ”Air Max Day” den 26. marts 2017.

En af dem er Nike Air Max 1 ”Anniversary”, som oprindeligt er designet af Tinker Hatfield. Denne version kommer med originale detaljer, samt den oprindelig form, hvor tåboksen er en anelse mere spids, end den har været på de foregående Air Max 1 sneakers, som har haft release over de sidste par år. Alle disse detaljer er inspireret af Air Max sneakers, som blev udgivet omkring årtusindeskiftet.

Nike Air Max 1 ”Anniversary” kommer i den originale hvide og røde farvekombination, hvortil overdelen består af blødt mesh. Det er en af de meste kendte og eftertragtede farvestillinger blandt Air Max fans. Så du kan allerede godt nu forvente, at denne jubilæums version kommer til at forsvinde hurtigt fra hylderne, når den releaser 4. marts 2017.


Generel information


Release: 4 marts 2017


Pris: 1.150 DKK


Farve: Ukendt


Style code: –


NIKE STORE

Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

43EINHALB

Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

SNEAKERSNSTUFF

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

ENDCLOTHING

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

Detaljer

Dato:
4. marts 2017
Pris:
1.150 DKK
Begivenhed Kategori: