Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

NikeLab Air Max Pinnacle 1

23. februar 2017

Er du, ligesom os her på Sneakerworld.dk redaktionen, fan af den populære Nike Air Max 1 silhuet? Så er der rigtig godt nyt til dig. Nike har netop offentliggjort den nye NikeLab Air Max Pinnacle 1 silhuet, som kommer i 3 forskellige farver den 23 februar 2017.

De tre sneakers kommer med hvert deres design, men fælles for dem alle er, at de er udarbejdet i premium læder. Derudover kommer de alle tre med en off white mellemsål, hvor man selvfølgelig finder den klassiske ”Air Unit”, samt en off white ydersål, som er med til at runde det elegante og lækre design af.

NikeLab Air Max Pinnacle 1 releaser hos udvalgte forhandlere den 23 februar 2017, og ligesom som foregående Pinnacle udgivelser, så forventer vi også, at disse tre sneakers forsvinder hurtigt fra hylderne. Så det gælder om at sidde klar ved tasterne, hvis man gerne vil nå at erhverve sig et par.

Husk derudover, at du kan finde de fleste kommende sneakers i vores store Release Kalender, som vi opdaterer dagligt med de nyeste udgivelser. Du kan ligeledes holde dig opdateret på vores Instagram, hvor vi dagligt poster release nyheder og inspiration.


Generel information


Release: 23 februar 2017


Pris: Ukendt


Farve: Black/Sail/Ocean Fog


Style code: –


NIKE STORE

Tidspunkt: 10:00

Gå til Nike Store

ENDCLOTHING

Tidspunkt: 01:00

Gå til Endclothing

Detaljer

Dato:
23. februar 2017
Begivenhed Kategori: