Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nike Air Max 1 Master

11. marts 2017

Hvert år siden 2014 har Nike fejret deres ikoniske Air Max-modeller den 26. marts, og i år bliver ingen undtagelse. Vi ved allerede, at den eftertragtede atmos x Nike Air Max 1 ”Elephant” genudgives på dagen, og nu er der dukket billeder op af endnu en kommende Air Max 1 model. Nike Air Max 1 ”Master” kaldes den, og den bygger videre på Air Max 1-modellens snart 30-årige historie.

Nike Air Max 1 ”Master” udkommer ifølge rygterne både med en sort og hvid overdel, der driver tankerne hen på den sjældne Kid Robot x Nike Air Max 1 med en perforeret læderoverdel og pink snørebånd. Midt på sneakeren ses en mosaik af forskellige mønstre, som alle stammer fra andre Air Max 1-modeller. På den højre sneaker ses 6 forskellige mønstre, der f.eks. stammer fra ikoniske modeller som atmos x Nike Air Max 1B ”Safari” og atmos x Nike Air Max 1 ”Viotech”, mens der på den venstre ses 6 forskellige mønstre fra f.eks. Atmos x Nike Air Max 1 “Elephant” og Nike Air Max 1 “Leopard”. Sneakerens mellemsål er henholdsvis sort og hvid på de to silhuetter, og begge har de den synlige Air Sole enhed, samt en ydersål i den evigt populære Gum-colorway.

Sneakeren bygger derved videre på Nikes tradition med at udgive de såkaldte ”What The”-sneakers, hvor tidligere modeller af f.eks. LeBron 11 eller Nike Dunk SB kombineres til en ny og ofte meget farverig sneaker.

Nike Air Max 1 ”Master” releaser den 11. marts 2017, men det er kun den sorte version, som releaser hos forhandlerne. Den hvide udgave er en “Friends & Family” edition, som bliver givet væk til venner og influencers af Nike brandet, og releaser derfor ikke hos forhandlerne. Men der er ingen tvivl om, at der bliver rift om den sorte model. Mange ser sneakeren som et samlerobjekt grundet 30 års jubilæet. Så hvis du gerne vil have fingrene i et par, skal du sørge for at sidde klar hos nedenstående forhandlere den 11. marts 2017.

Følg os desuden på Instagram, hvor vi holder dig opdateret på sneakernyheder, release information og meget mere.


Generel information


Release: 11 marts 2017


Pris: Ukendt


Farve: Ukendt


Style code: –


NIKE STORE

Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Detaljer

Dato:
11. marts 2017
Begivenhed Kategori: