Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nike Air Max Jewell Black

2. marts 2017

900 DKK

Air Max Day nærmer sig med hastige skrift og i forbindelse med fejringen af Nikes ikoniske sneakers, udgiver sneaker giganten en række nye og gamle Air Max-modeller i løbet af marts. Det er blandt andet blevet offentliggjort, at den populære Atmos Air Max 1 ”Elephant” gør comeback sammen med en ”3.26”-udgave af Air Max 1 OG, til glæde for alle Air Max-fans. En af de nye modeller som til gengæld også ser dagens lys er den såkaldte Air Max Jewell, som er den første Air Max som udelukkende henvender sig til det kvindelige køn.

Den nye Jewell har hentet inspiration i Air Max Plus og den originale Air Max 1 med en strømlinet og slank silhuet med en stor air bubble i hælen. Derudover minder silhuetten lidt om Nikes innovative HyperAdapt model, som udkom sidste år med Nikes nyeste teknologi, E.A.R.L. (Electro Adaptive Reactive Lacing).

Air Max Jewell har en sort overdel udarbejdet i net med mørkegråt swoosh langs siden og stabiliserende støtte rundt om hælen. Sålen med den førnævnte air bubble indeholder desuden memory foam, der sikrer stødabsorbering af endnu højere kvalitet. Ydersålen har desuden integreret et waffle-mønster, der giver bedre greb og ultimativ stabilitet. Der er både Nike-branding på pløsen og hælen i diskrete farver, der igen bidrager til skolens meget afdæmpede og skarpe æstetik.

Nike Air Max Jewell udkommer d. 2. marts på Nike.com og indleder således marts måneds perlerække af Air Max-releases. Se hvilke andre Air Max der udgives i vores populære Release Kalender.


Generel information


Release: 2 marts 2017


Pris: 900 DKK


Farve: Ukendt


Style code: –


NIKE STORE

Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ENDCLOTHING

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

SNEAKERSNSTUFF

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

Detaljer

Dato:
2. marts 2017
Pris:
900 DKK
Begivenhed Kategori: