Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nike Air Jordan 8 Alternate

25. februar 2017

1.550 DKK

Det nye år har allerede inden for de første to måneder budt på en lang række store og populære sneaker udgivelser. Og som det ser ud nu, så stopper det ikke lige foreløbigt. I kølvandet af Allstar weekenden releaser den nye Air Jordan 8 Alternate “White, black & Red”

Jordan har i længere tid nu udgivet deres ‘alternate’ kollektion, og tiden er nu kommet til Jordan 8-modellen. Hele tanken med ‘alternate’ kollektionen er, at give nyt liv til glemte farvekombinationer, som aldrig var i produktion. Jordan startede med processen tilbage i 2015 med Air Jordan 4 Retro.

Air Jordan 8 Alternate kunne sagtens være noget man så på Michael Jordans fødder tilbage i 1993, og farverne er også inspireret af farverne fra Michael Jordans hold, Chicago Bulls. Sneakeren er en hightop, hvilket betyder, at den går over anklen. Overdelen er lavet af læder og tekstil, og er præget af en gennemgående hvid farve. Den hvide farve brydes med en sort og rød strop, som strækker sig rundt om silhuettens to sider og dens hæl. På pløsen finder man den ikoniske Jumpman branding i en kontrast givende rød farve.

Komforten i sneakeren er i top, da man finder Nikes egen Air-Sole-enhed i hælen, der er med til at give en letvægtsstødabsorbering. Ydersålen er lavet af gummi, og består af et mønster, som spreder sig i flere retninger, hvilket giver sneakeren et godt greb på alle slags overflader.

Ønsker du et nostalgisk tilbageblik på 1993, og hele Michael Jordan æraen, så skal du ikke vente længe. Air Jordan 8 Alternate “White, Black & Red” releaser den 25. februar.


Generel information


Release: 25. februar 2017


Pris: 1.550 DKK


Farve: White/Black/Red


Style code: –


NIKE STORE

Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

43EINHALB

Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD

Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

ENDCLOTHING

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

SNEAKERSNSTUFF

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

Detaljer

Dato:
25. februar 2017
Pris:
1.550 DKK
Begivenhed Kategori: