Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nike Air Jordan 12 Low Playoff

25. februar 2017

1.400 DKK
Download All Pairs Top Banner

Året er 1997, og Michael Jordan er året forinden vendt tilbage til NBA med et mesterskab og en MVP-kåring. Nu står han så igen med udsigt til at vinde mesterskabet for andet år i streg, og denne gang har han Air Jordan 12 ”Playoff” på. Som de fleste nok ved lykkedes det for Jordan og Chicago Bulls at genvinde mesterskabet, og Air Jordan 12 Low ”Playoff” får herigennem status, som en af de mest ikoniske sneakers fra Jordan. Skoen er sidenhen genudgivet flere gange, og denne gang udkommer den i en Low udgave, der både hædrer traditionerne og bryder med normerne.

En low-version af Air Jordan 12 Playoff er nemlig ikke set før. Sneakeren blev godt nok udgivet første gang i 2004, men den er aldrig før blevet udgivet i de ikoniske røde, hvide og sorte “Playoff”-farver. Sneakeren er i sig selv opbygget som den originale version med den klassiske sorte læderoverdel og hvide læderunderdel. Den klassiske hvide ydersål med sildebens mønster og gråsorte mellemsål i kulfiber går også igen, og sneakeren har endda Nike Zoom Air i fuld længde, hvilket den originale ”Playoff” var en af de første Jordans til at have. Det klassiske Jumpman-logo er selvfølgelig også at finde flere steder, da det både pryder toppen af tungen og hælstroppen.

En lille sjov detalje ved Nike Air Jordan 12 Low Playoff er, at Jordans nummer 23, som på alle andre af hans modeller, er at finde et sted. Men historien går på, at Jordan ville have et andet look på denne sneaker, og derfor står der Two 3 på sneakerens tunge i stedet for 23 som på de andre modeller.

Nike Air Jordan 12 Low ”Playoff” er sat til at release den 25. februar, hvor den dropper flere forskellige steder. Find alle forhandlerne nedenfor. Derudover kan du også se, hvilke andre Jordans og sneakers, som releaser i den nærmeste fremtid i vores store release kalender.


Generel information


Release: 25 februar 2017


Pris: 1.400 DKK


Farve: Ukendt


Style code: –


NIKE STORE

Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ENDCLOTHING

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

SNEAKERSNSTUFF

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

Detaljer

Dato:
25. februar 2017
Pris:
1.400 DKK
Begivenhed Kategori: