Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nike Air Jordan 1 Gotta Shine

19. februar 2017

1.350DKK

Man kan ikke gå galt i byen med et par Air Jordan 1’s. Den ikoniske silhuet kommer snart i en ny colorway, der med sikkerhed vil få dig til at skinne. Releaset er også passende en del af den nye ”Gotta Shine”-pack fra Air Jordan.

Nike Air Jordan 1 er basket legenden Michael Jordans første signatur sneaker i samarbejde med amerikanske Nike og anses af mange som værende den bedste sneaker, der nogensinde er blevet produceret. Silhuetten er bygget op omkring en gennemskinnelig ydersål og en helt hvid Air Sole-enhed i mellemsål, som sikrer en god stødabsorbering. Overdelen er fremstillet i blød kvalitetslæder og bidrager med slidstyrke og exceptionelt komfort. I denne omgang skinner overdelen tilmed i forskellige farve, afhængig af hvorfra du ser sneakeren, hvilket giver skoen et ekstraordinært udseende. Nikes swoosh kan ses på siden af silhuetten, mens den velkendte Nike Air branding er at finde på pløsen. Ydermere, så er Air Jordan ”Wings” logoet, som er kendt fra Air Jordan 1 og 2, fremtrædende på ydersiden af sneakerens høje krave.

Vi skal helt tilbage til år 1985 for at finde første gang, at Micheal Jordan bar den legendariske sneaker for første gang. Selvom Jordan 1 er tiltænkt værende en basketsneaker, så er den stadig enormt populær i bybilledet. Silhuetten bliver typisk udsolgt umenneskelig hurtigt, derfor anbefaler vi at sidde klar på release dagen.

Nike Air Jordan 1 ”Gotta Shine” er sat til at release d. 19. februar, så der skal du sidde klar, hvis du har et ønske om at anskaffe dig en af dem. I vores populære Release Kalender kan du se hvilke andre sneakers, der dropper i nærmeste fremtid.

Følg os desuden på Instagram, hvor vi holder dig opdateret på sneaker nyheder, release information og meget mere.


Generel information


Release: 19 februar 2017


Pris: 1.350 DKK


Farve: Ukendt


Style code: –


NIKE STORE

Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ENDCLOTHING

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

SNEAKERSNSTUFF

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

Detaljer

Dato:
19. februar 2017
Pris:
1.350DKK
Begivenhed Kategori: