Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nike Air Jordan 4 Retro Royalty

4. februar 2017

1.550DKK
Download All Pairs Top Banner

For fans af det verdensomspændende Jordan brand, var 2016 et rigtig godt år. Det var et år, hvor vi så flere nye udgivelser – men samtidig også en lang række populære retro releases. Heldigvis ser det ud til, at Nike har valgt at følge trop med de populære basket releases i 2017, hvor der er allerede er en lang række planlagte udgivelser. Det næste i rækken bliver den iøjnefaldende Nike Air Jordan 4 Royalty, som kommer i et lækkert premium design.

Sneakeren har en overdel udarbejdet i sort garvet ruskind, hvortil man finder en række guld detaljer, der er med til at skabe dybde i det ellers monotone design. På tungen finder man det originale ”Flight” patch, hvor branding ligeledes er udarbejdet i guld. Slutteligt sidder Nike Air Jordan 4 Royalty på en hvid mellem- og ydersål, som skaber en god kontrast til det sorte øvre.

Skoen releaser hos udvalgte forhandlere den 4 februar 2017, og efter alt at dømme, skal den nok forsvinde hurtigt fra hylderne. Så sørg for at sidde klar hos nedenstående forhandlere den 4 februar, hvis du gerne vil sikre dig et par Nike Air Jordan 4 Royalty.


Generel information


Release: 4 februar 2017


Pris: 1.550 DKK


Farve: Black/Metallic Gold


Style code: 308497-032


NIKE STORE

Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ENDCLOTHING

Tidspunkt: 01:00

Gå til Endclothing

SNEAKERSNSTUFF

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

Detaljer

Dato:
4. februar 2017
Pris:
1.550DKK
Begivenhed Kategori: