Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nike Air Jordan 4 Retro Royalty

4. februar 2017

1.550DKK

For fans af det verdensomspændende Jordan brand, var 2016 et rigtig godt år. Det var et år, hvor vi så flere nye udgivelser – men samtidig også en lang række populære retro releases. Heldigvis ser det ud til, at Nike har valgt at følge trop med de populære basket releases i 2017, hvor der er allerede er en lang række planlagte udgivelser. Det næste i rækken bliver den iøjnefaldende Nike Air Jordan 4 Royalty, som kommer i et lækkert premium design.

Sneakeren har en overdel udarbejdet i sort garvet ruskind, hvortil man finder en række guld detaljer, der er med til at skabe dybde i det ellers monotone design. På tungen finder man det originale ”Flight” patch, hvor branding ligeledes er udarbejdet i guld. Slutteligt sidder Nike Air Jordan 4 Royalty på en hvid mellem- og ydersål, som skaber en god kontrast til det sorte øvre.

Skoen releaser hos udvalgte forhandlere den 4 februar 2017, og efter alt at dømme, skal den nok forsvinde hurtigt fra hylderne. Så sørg for at sidde klar hos nedenstående forhandlere den 4 februar, hvis du gerne vil sikre dig et par Nike Air Jordan 4 Royalty.


Generel information


Release: 4 februar 2017


Pris: 1.550 DKK


Farve: Black/Metallic Gold


Style code: 308497-032


NIKE STORE

Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ENDCLOTHING

Tidspunkt: 01:00

Gå til Endclothing

SNEAKERSNSTUFF

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

Detaljer

Dato:
4. februar 2017
Pris:
1.550DKK
Begivenhed Kategori: