Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nike Air Jordan 12 OVO Black

18. februar 2017

Download All Pairs Top Banner

Drake sætter ikke kun sit aftryk i musikkens verden ved at brage igennem hitlisterne, men også i sneakerverdenen. Drakes tøjmærke, October’s Very Own, har med store succes samarbejdet med Nike omkring en Air Jordan 12 OVO White, og nu har de to mastodonter endelig valgt at udgive silhuetten i en sort colorway.

Det var tilbage i 2016 at den længe ventede Nike Air Jordan 12 OVO White udkom. Men det var faktisk helt tilbage i 2014, at sneakeren første gang blev spottet på Drakes fødder, og nu udkommer modparten – Nike Air Jordan 12 OVO Black.

Karakteristisk for begge silhuetter er deres luksuriøse udseende, som ikke er at finde på mange andre basket sneakers. Overdelen er af syntetisk læder og høj-kvalitets skind, hvilket er med til at give skoen det førnævnte luksuriøse look, men stadig fastholde den klassiske Air Jordan 12 æstetik.

Ligesom i de originale Jordan 12 silhuetter er der en syning, som går på siden af foden, samt integrerede snørebånd. Dertil kommer OVO brandets bogstaver, som er at finde på silhuettens tunge, og inde i sneakeren finder man den ikoniske ugle. Derudover er der selvfølgelig en lille reference tilbage til Michael Jordan, eftersom hans legendariske trøjenummer #23, befinder sig på hælen.

Dette er en eftertragtet sneaker, hvis man tager erfaringen med fra de to brands tidligere samarbejde, så man skal være hurtig for at få sig et par. Det er nemlig forventet at sneakeren udkommer i et begrænset antal.

Nike Air Jordan 12 OVO Black udkommer den 18. februar, så mens du venter kan du holde dig opdateret på mange andre releases i vores populære Release Kalender, og vær sikker på at følge os på Instagram for release opdateringer og live updates.

BEMÆRK: Release datoen kan ændre sig!


Generel information


Release: 18 februar 2017


Pris: Ukendt


Farve: Black/Gold


Style code: –


NIKE STORE

Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ENDCLOTHING

Tidspunkt: 01:00

Gå til Endclothing

Detaljer

Dato:
18. februar 2017
Begivenhed Kategori: