Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nike Air Force 1 Ultra Flyknit Black Metallic

17. februar 2017

Nike sparker deres forår- og sommerkollektion i gang med en lang række fede udgivelser, i blandt dem er en ny colorway til den populære Nike Air Force 1 Ultra Flyknit model. Modellen kommer nemlig i en ny ’Black Metallic’ colorway.

Silhuetten består af Nikes signatur-overdel af Flyknit, som er med til at gøre modellen til den letteste Air Force 1 model nogensinde. Derudover er Flyknit overdelen også med til at gøre sneakeren meget mere komfortabel end den originale. Dertil kommer store og åbne vævningssektioner, som er med til at gøre det muligt for fødderne at ånde. På selve overdelen kommer Nike ikoniske Swoosh logo på siden i den ’black metallic’-farve, hvor den samme farve er at finde på hælen og tungen af silhuetten.

Den sorte farve, som dominerer silhuetten, fortsætter til midtersålen og skaber derved en rød tråd i designet, som står i kontrast til de tidligere releases, som er noget mere farverige. Den sorte sål er en Nike Ultra sål, som understøtter det lette design, og er yderligere med til at give ekstra komfort.

Det er komfort og stil der mødes i et af Nikes første forårs releases, og man må sige at de lægger hårdt fra land. Man kan kun håbe at de fortsætter i samme kvalitet resten af foråret og ud igennem sommeren.

Nike Air Force 1 Ultra Flyknit Black Metallic er sat til at release den 17. februar hos nedenstående forhandlere.


Generel information


Release: 17 februar 2017


Pris: Ukendt


Farve: Ukendt


Style code: –


NIKE STORE

Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ENDCLOTHING

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

SNEAKERSNSTUFF

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

Detaljer

Dato:
17. februar 2017
Begivenhed Kategori: