Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Adidas Ultra Boost 3.0

15. december 2016

1.499 DKK
Download All Pairs Top Banner

2016 er næsten ved at gå på hæld, hvilket betyder at de fleste brandt skal have sat den sidste trumf på året. Det gælder især Adidas, som for alvor har været aktive her mod enden af året. De har fornyligt offentliggjort, at de releaser endnu et par Yeezy Boost 350 V2 inden året er omme. Og nu er de så på banen igen.

For efter lang tids venten releaser den nye Adidas Ultra Boost 3.0 silhuet endelig. Vi er mange, som har ventet på den. Men nu har den endelig en release dato. Onsdag den 15 december releaser sneakeren i de første 3 farvekombinationer; hvid, sort og navy blå. Ved den nye model er det værd at bemærke, at adidas har ændret mønstret i den populære primeknit overdel. Dertil kommer et gennemsigtigt lace cage, som passer til den pågældende models farve på overdelen. Og sidst men ikke mindst, sidder de nye Adidas Ultra Boost 3.0 modeller selvfølgelig stadig på en boost sål i fuld længde, som vi kender fra de tidligere modeller.

Adidas Ultra Boost 3.0 er sat til at release den 15 december 2016, og skal nok blive et ufattelig populært release. Så det gælder om at sidde klar, hvis du gerne vil erhverve dig et par på release dagen.


Generel information


Release: 15 december 2016


Pris: 1.499 DKK


Farve:


Style code: –


ADIDAS

Tidspunkt: 10:00

Gå til Adidas

Detaljer

Dato:
15. december 2016
Pris:
1.499 DKK
Begivenhed Kategori: