Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nike Air Jordan 6 Alternate 91

11. marts 2017

1.550 DKK
Download All Pairs Top Banner

Michael Jordans sjette signatur sko debuterede tilbage i 1991, og har været et efterspurgt emne lige siden. Sneakeren releaser nu i en ny farvekombination, der består af hvide, pure platinum og røde farver, som hylder Michael Jordans holdfarver fra 1991.

Air Jordan 6-modellen er en af de mere ikoniske af Jordan sneakerne. Tilbage i 1991 vandt Jordan nemlig sit allerførste mesterskab og første MVP-titel i netop Air Jordan 6 sneakeren. Når det kommer til designet, så står det klart, at designeren Tinker Hatfield og Michael Jordan har samarbejdet i udarbejdelsen af skoen. Fra samarbejdet kom der en forstærkelse omkring tåen, da Michael ønskede større beskyttelse, og da han havde problemer med at få de tidligere Jordan-modeller på, tilføjede Tinker Hatfield to huller i toppen af tungen og en strop bag på.

Skoen er en blanding af ruskind, læder og synlige ’air-enheder’. Læderoverdelen har huller og perforeringer som skaber åndbarhed og komfort. Ydersålen, som er lavet af Nikes Air materiale, har en stærk slidstyrke og giver et godt greb. Den hvide og røde farve præger både sneakerens overdel og underdel. Jordan-brandets Jumpman logo er at finde på både silhuettens front, bagside og bund. Udover at Nike Air Jordan 6 Alternate 91 trækker inspiration fra Michaels hold og stil fra 1991, så er den hvide og røde farvekombination også en reference til Air Jordan VII ”hare”, som dengang havde en Snurre Snup inspireret farvekombination.

Nike Air Jordan 6 Alternate 91 releaser den 11. marts klokken 09:00. Vær sikker på at du følger Sneakerworld på både Facebook, Instagram og Twitter for konstant at være opdateret på de nyeste sneakernyheder.


Generel information


Release: 11 marts 2017


Pris: 1.550 DKK


Farve: Ukendt


Style code: –


NIKE STORE

Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ENDCLOTHING

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

SNEAKERSNSTUFF

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

Detaljer

Dato:
11. marts 2017
Pris:
1.550 DKK
Begivenhed Kategori: