Releases

Release Dato: 1. april 2017
Pris: 1.100 DKK
Produktkode: Ukendt

Air Zoom Spiridon silhuetten så dagens lys for første gang tilbage i 1997. Den gang var sneakeren nyskabende, og den spillede en central rolle i udviklingen af Nikes trykfordelende design, der blev udviklet for at forbedre stødabsorbering for løbere. Allerede den gang var modellen ufattelig populær, og lige siden har sneakerheads ventet på en genudgivelse af den sporty silhuet.

Det skete tilbage i starten af året, hvor Nike sendte den nye Air Zoom Spiridon Ultra model på gaden, hvilket var en stor succes. Den solgte ud de fleste steder, og efterspørgslen var stor. Nu er de så endelig klar med et opfølgende release, som består af den nye Nike Air Zoom Spiridon Ultra Regal Blue.

Sneakeren kommer med en sål bestående af 3/4 Zoom Air-enhed for usædvanlig god stødabsorbering og komfort. Derudover omfatter sålen også en friktionsmønstret ydersål, der gør at man kan stå fast i alt slags terræn. Denne model kommer i en OG farvekombination bestående af Black, Regal Blue, Metallic Silver og Crimson. I vanlig stil kommer den med et orange Nike mini-swoosh på snuden, og på siden finder man et monokromt sølvfarvet swoosh på siden, mens Nikes branding også fremstår på hælstroppen.

Er man til retro releases, så skal man sidde klar den 1. april 2017, når den nye Nike Air Zoom Spiridon Ultra Regal Blue releaser hos en række forhandlere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store