Releases

Release Dato: 15. juni 2019
Pris: 549 DKK
Produktkode: DV9678

Hvis du er på udkig efter en skarp sommersko, så er du kommet til det rigtige sted. Reebok udgiver nu en klassisk tennis sneaker inspireret af 90’erne – perfekt til de varme måneder. Vi har samlet alle de vigtigste detaljer nedenfor.

Overdelen kommer i en tekstil, kalktonet farve med Reeboks ikoniske logo på silhuettens ydersider i iøjnefaldende blå og røde farver. Som en god kontrast til overdelen, består mellemsålen af vulkaniseret gummi i en klar hvid, der i helhed skaber et minimalistisk og retro sommerlook.

Se frem til at Reebok Slice CVS “Chalk“ udkommer den 15. juni hos nedenstående forhandlere. Husk altid at tjekke vores Release Kalender for flere kommende udgivelser. Husk også at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi sørger for, at holde dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget.

FORHANDLERE

SIZE?
Tidspunkt: 00:00

Gå til Size?


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.