Releases

Release Dato: 16. december 2017
Pris: €160
Produktkode: Ukendt

Reebok hopper med på vinter-sneaker-bølgen og introducerer, i samarbejde med Raised by Wolves, tre nye, robuste udgaver af den klassiske model, ”Classic Leather” med vandafvisende GORE-TEX-teknologi og en terræn-venlig sål.

Vi har i år set et boom i antallet af vinter-sneakers fra sportsgiganterne. Nike har maksimeret deres Sneaker Boot-projekt, mens Adidas har satset på vandtæt Primeknit, TR-såle og GORE-TEX. Det samme gør sig nu gældende for Reebok, der for første gang nogensinde har klædt ”Classic”-modellen i GORE-TEX.

Sammen med Raised by Wolves udgiver de snart tre lækre udgaver i henholdsvis hvid, sort og en icy blå. Fælles for dem alle er den tonede læder-overdel med en vandafvisende GORE-TEX-membran, en blå TR-sål og ikke mindst Raised By Wolves-brandede snørebånd. Printede snørebånd er blevet en stor trend og har eksempelvis været at finde på sneaker-samarbejderne mellem Nike x Off-White, og Fear of God x Vans Era. Dermed tilbyder det nye samarbejde mellem Reebok og Raised By Wolves ikke bare en sæsonopdateret, men også super moderniseret udgave af Reebok Classic.

Raised By Wolves x Reebok Classic ”GORE-TEX” udkommer hos forskellige forhandlere d. 16. december. Find dem alle nedenfor, og kig forbi vores Release Kalender for flere december-udgivelser. Husk desuden at følge Sneakerworld på Instagram og Facebook, hvor vi lige nu kører en stor julekonkurrence, hvor du blandt andet har mulighed for at vinde et par Yeezy Boost 350 V2 ”Semi Frozen Yellow”.

FORHANDLERE

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

HANON SHOP
Tidspunkt: 00:00

Gå til Hanon Shop