Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 19. maj 2018
Pris: 1.200 DKK
Produktkode: AT4151-100

Genial? Eller blasfemi? Bedøm selv – den 19. maj udkommer en spektakulær nyfortolkning af Air Jordan 1 under navnet ”Rebel XX”.

Air Jordan 1 er uden tvivl én af de mest ikoniske silhuetter inden for sneakers, og selv de mindste, nye ændringer af dens design kan sætte sindene i kog blandt OG sneaker-entusiaster. Derfor må man også bare sige, at det er modigt af Nike at udgive den nye Rebel XX, der repræsenterer den vildste nyfortolkning af modellen til dato.

Rebel XX har tager udgangspunkt i den originale Air Jordan 1, men foretaget en række drastiske ændringer. Snørebåndene har fået et twist, indersiden er blevet klædt med et, liggende, spejlvendt Nike Air-logo og det originale Wings-logo er flyttet om på hælen.

For at beholde den klassiske Air Jordan 1-vibe udkommer Rebel XX indledningsvis i den originale Chicago-colorway, og den lanceres i øvrigt også i den populære Top 3-colorway.

Dermed har Air Jordan 1 Rebel XX nogenlunde de samme ingredienser som den originale Air Jordan 1, men de er sammensat under en ny, modig opskrift, der allerede nu har delt vandene.

Uanset om du hader den eller elsker den, så udkommer Nike Air Jordan 1 Rebel XX OG ”Chicago” d. 19. maj hos Nike. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.