Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Mail

Den innovative REACT-sål bliver ved med at stige i popularitet, og nu introducerer Nike et nyt medlem til den voksende REACT-familie.

Special Project

Den nye mellemhøje React Runner kommer fra Nikes Special Project-afdeling (SP), hvilket betyder, at kvaliteten er helt i top. Sålen består af den innovative REACT-teknologi, der er udviklet til langdistanceløbere og som sikrer en fjedrende fornemmelse. Det ligner, at Nike har taget en ACG-tilgang (All Conditions Gear) på overdelen, som er udarbejdet i åndbar mesh og brandet med dobbelt Swoosh. Et interessant snøresystem er bundet omkring den mellemhøje krave, hvilket harmonerer med ACG-temaet.

Udsolgt på kort tid

Det seneste React-release, Nike React Element 87, blev udsolgt på næsten ingen tid, og nu rider Nike videre på hype-bølgen med en ny, unik silhuet. Den originale React-silhuet, Nike Epic React Flyknit, kan stadig anskaffes hos Nike, hvis du ikke kan få nok af den vidunderlige sål.

Release

Nike React Runner Mid SP SOE har endnu ikke en officiel releasedato. Hold øje med Sneakerworld for flere Nike-nyheder, og klik forbi vores brugervenlige Release Kalender, hvor du kan se hvilke sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os

Husk at følge os på Instagram, YouTube og Facebook, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og releases.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.