Releases

Release Dato: 12. december 2018
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: AT6162-001

Epic React Flyknit er på vej i en super lækker ny ”Multicolor” udgave. Få al info her.

Bedre end Ultra Boost? Det var spørgsmålet, der for en kort stund var på rigtig mange sneakersfans og løberes læber, da Nike introducerede Epic React Flyknit tidligere på året. Modellen er én af Nikes største løbe-satsninger i år og var den første løbesko med den splinternye React-skumteknologi, som er blandt Nikes førende i øjeblikket.

Modellen har et knivskarpt design, der udvisker grænsen mellem sport og livsstil, og et enormt højt komfortniveau, der gør, at den nemt kan begå sig til begge del.

Nu er Nike klar med en ny frisk udgave af Epic React – denne gang er Flyknit-overdelen klædt i Nikes karakteristiske ”Multicolor”-mønster. Det kombinerer tråde i et vælg af forskellige farver, hvilket givet et betagende og farverigt look – særligt i kombination med sorte detaljer og en kulsort React-sål, som det er tilfældet på denne nye udgave af Epic React.

Om Epic React Flyknit er bedre end Ultra Boost, hersker der stadig en del uenighed om. Til gengæld får du selv chancen for at vurdere det, når Nike Epic React Flyknit ”Multicolor” udkommer hos Nike d. 12. December. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.