Releases

Release Dato: 16. maj 2019
Pris: 1.049 DKK
Produktkode: CI9104-100

Hvis du er på udkig efter nye sommersneakers, så er du landet det rigtige sted. Nike React Element 55 kommer nu i en fransk inspireret udgave, og vi har samlet alle detaljerne nedenfor.

Overdelens normale syntetiske konstruktion er skiftet ud med tynde og sportslige materialer i en krystalklar hvid farve. Navy polkaprikker dækker skoens snude, imens skoens budskab ”Nos Differences Nous Unissent” står skrevet på sneakerens indersider. Enkelte røde nuancer ses på indersålen og hælstroppen, der sammen med Nikes ikoniske Swoosh logo på skoens ydersider, både skaber en kulturel og moralsk silhuet til årets sommersæson.

Selvom React Element 55-modellerne er en lavere prissat version af 87’eren, snydes man ikke ved at investere i denne sneaker. Skoen er fyldt med den seneste teknologi fra Beaverton, hvilket kommer til udtryk i den hvide mellemsål, som består af den komfortable React-teknologi

Nike React Element 55 Premium Unité Totale udkommer hos nedenstående forhandlere den 16. maj 2019. Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Derudover kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.