Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 17. januar 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Efter at have oplevet massiv succes med deres tekniske React Element 87-silhuet er Nike klar med en ny, mere tilgængelig version ved navn React Element 55. Skoen har et mere minimalistisk design, der henvender sig til en bredere målgruppe, men også en mere overkommelig pris takket være et ny materialebrug. React Element 55 udkommer indledningsvist i fire forskellige udgaver, og du kan læse alt om dem her.

React Element betegnes af mange som én af årets bedste nye designs. Modellen ramte markedet som et lyn fra en skyfri himmel og var med det samme populær. Den blev revet af hylderne, og har gjort det alle de gange den er kommet i nye udgaver siden.

Nike var hurtige til at følge op på React Element 87 med en ny afart af modellen, React SP Mid, som fik lov at være startskuddet til SP-brandets nye ISPA-projekt. Og nu lander altså snart endnu en React-silhuet.

Den eneste forskel på React Element 87 og React Element 55, udover det nye navn, er, at sidstnævnte er udstyret med mere simple materialer. Det vil sige, at den gennemsigtige overdel er skiftet ud med en normal mesh-overdel. React-sålen er derimod den samme, og det samme gælder de forskellige detaljer, der bidrager til skoens lidt dekonstruerede look.

React Element 55 udkommer indledningsvist i fire udgaver – brun, rød sort og vores favorit: en super lækker sort/hvid udgave med kontrasterende orange detaljer.

Alle fire udgaver af Nike React Element 55 udkommer d. 1. december. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

[UPDATE]: Nike React Element 55 Pack restocker hos en lang række forhandlere den 17. januar 2019. Find dem alle nedenfor.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

REZET STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Rezet Store

AFEW STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til AFEW Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 09:00

Gå til Sneakersnstuff

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN Store


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.