Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 17. januar 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CD1503-001 / CD1503-400

Inden vi tog hul på 2019, nåede Nike at lancere en ny, mere tilgængelig version af React Element 87 ved navn React Element 55. Skoen har skiftet den gennemsigtige overdel ud med en mere enkel tekstiloverdel, hvilket både giver det et mere minimalistisk udtryk, men også en lavere pris. Det betyder imidlertid ikke, at skoen er kedelig. Det understreger Nike i den grad med den nye ”Grid” Pack, der består af to super skarpe versioner af React Element 55.

Begge er de udstyret med grid-grafik, der harmonerer enormt godt med overdelens dekonstruerede design, der blandt andet kommer til udtryk gennem eksponerede syninger, tape overlays og rå panelering.

Den ene er er udarbejdet i overvejende grå nuancer med en hvid sål og kontrasterende, orange detaljer. Den anden er derimod holdt i mørkegrønne nuancer med en sort sål og neondetaljer. Begge har de et friskt og tiltalende look i samme boldgade som de originale React Element 87’s, som har været så enormt populære.

Selvom React Element har andre materialer og en lavere pris, har den stadig et højt komfortniveau, der gør den en rigtig god ’everyday-sneaker’.

Nike React Element 55 ”Grid” Pack udkommer hos Nike og udvalgte forhandlere d. 17. januar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

AFEW STORE
Tidspunkt: 09:00

Armory Navy
Cool Grey

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Armory Navy
Cool Grey

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Armory Navy
Cool Grey

SOLEKITCHEN
Tidspunkt: 09:00

Cool Grey

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

NORSE STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Norse Store

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SIZE?
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Size?

JD SPORTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til JD Sports


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.