Releases

Release Dato: 13. december 2018
Pris: 2.499 DKK
Produktkode: F97404 / F97405

Med silhuetter så som Qasa High, Pureboost ZG Knit og Y3 4D, er der ingen tvivl om at Yohji Yamamoto, gennem hans Y-3 linje, har skabt nogle af de mest højprofilerede adidas-modeller i nyere tid. Nu er den japanske designer klar med endnu et helt nyt og moderne design for det tyske brand, der har fået navnet Raito Racer.

Modellen har en super skarp og strømlinet ”Racer”-form, der giver associationer til andre nye udgivelser fra adidas såsom Deerupt og NMD Racer, men med Yamamotos luksuriøse designer-præg.

Racer-temaet fortsætter på ydersålen, som har et groft mønster for perfekt vejgreb. Det er desuden er udstyret med Y-3 logoer som en ekstra lækker detalje. Resten af sålen består af adidas’ evigt-populære Boost-materiale for maksimal komfort, sublim energireturnering og selvfølgelig et super fedt look.

Overdelen er super slank og består af Primeknit med et innovativt snøresystem, der, sammen med andre detaljer, sikrer det futuristiske udtryk, som Yohji Yamamoto i særdeles er kendt for og mestrer til perfektion.

Selvom Raito Racer er udstyret med adidas’ førende teknologi og har et performance-præget design, er der ingen tvivl om, at modellen er skabt til livsstilsbrug.

Raito Racer udkommer indledningsvist i to simple colorways – ”Black/White” og ”White”. Begge har de røde detaljer på ydersålen for kontrast, hvilket understreger det elegante, men sporty look.

Se frem til, at den nyeste sneaker fra adidas og Yohji Yamamoto, Y3 Raito Racer udkommer d. 13. december hos udvalgte forhandlere. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 00:00

Gå til Sneakersnstuff


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.