Nike

Vi er ikke engang nået ind i det nye år endnu, og allerede nu ser det ud til, at det bliver et rigtig stort år for den populære Nike Flyknit Racer model. I hvert fald har Nike allerede præsenteret os for de nye ”University Red” og ”Blue Glow” modeller, som releaser i januar og februar. Og nu ser det ud til, at der er endnu en model på vej.

I hvert fald er der dukket officielle billeder op af en nye model kaldet Nike Flyknit Racer All White. Som navnet antyder, så kommer den sporty sneaker denne gang i en ”All White” farvekombination, som har været efterspurgt af mange sneakerheads længe. Som sædvanligt består overdelen af den velkendte Flyknit teknologi, som sørger for god pasform og komfort. Til trods for at sneakeren går under navnet “All White”, så er designet stadig rundet af med en kontrast givende sort ydersål.

Det vides endnu ikke, hvornår Nike Flyknit Racer All White releaser. Men rygterne går på, at det bliver i løbet af foråret. Så hold øje med vores release kalender, hvor vi dagligt opdaterer med de nyeste sneaker releases.

GÅ TIL RELEASE KALENDERENNike Flyknit Racer “All White”

Farve: White/White/Black
Model: –
Release dato: Ukendt
Pris: 1.300,00 DKK

Modtag release datoer, tidspunkter, direkte links og meget mere på mail ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.

TILMELD NYHEDSBREV

Få direkte links til de populære releases i dit newsfeed, meld dig ind i gruppen “Sneaker Release Calendar” på Facebook.

BESØG GRUPPEN