Releases

Release Dato: 18. juli 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CZ4152-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Siden Quai 54 blev grundlagt i 2003, er den vokset til en af verdens største og mest velrenommerede streetball-turneringer. Gennem årene har Nike og Jordan Brand markeret deres hyldest til Quai 54 ved at udgive en række spektakulære silhuetter, og selvom den populære turnering, der sædvanligvis afholdes i Paris hver sommer, formentlig bliver aflyst i år på grund af coronapandemien, skal det ikke forhindre Jordan Brand i at komme med deres bud på en Quai 54-silhuet anno 2020. Det har resulteret i Quai 54 x Nike Air Jordan 6 2020, som er lige på trapperne.

Ligesom med de tidligere Quai 54-silhuetter er der også denne gang tale om en både festlig og iøjnefaldende udgivelse. Modellen er klædt i beigefarvet læder, der pryder overdelen. Under overdelen gemmer der sig et grafisk print i gule, hvide og mørkebrune nuancer, der går igen i printet på indersålen.

I ægte Quai 54-stil er skoen naturligvis udstyret med Quai 54-branding på hæl og pløs, og den beigefarvede mellemsål, der akkompagneres af en gummifarvet ydersål, sætter prikken over i’et på det spektakulære og stilfulde design.

Den nye Quai 54 x Nike Air Jordan 6 2020 lander allerede den 18. juli, hvor det vil være muligt at få fingrene i den til ikke kun dig selv, men hele familien. Skal du være en af de heldige, bør du imidlertid sidde klar på udgivelsesdagen, hvor den kan købes hos udvalgte forhandlere og Nike. I mellemtiden kan du holde dig opdateret på kommende releases i vores Release Kalender, og er du på udkig efter sneakerinspiration, anbefaler vi, at du følger os på Facebook og Instagram.

FORHANDLERE

OVERKILL
Tidspunkt: 09:00

Gå til Overkill

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.