Upcoming

Release Dato: 3. juli 2020
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: FY2294
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Pharrell Williams og adidas er kendt for at arbejde sammen om forskellige sneakers, og denne gang er det den klassiske adidas Superstar, som er kommet en tur gennem den amerikanske sangers hænder. Det er endt ud i en helt ny udgave, hvor genanvendte materialer er i fokus.

Pharrell Williams x adidas Superstar HU White kommer nemlig i en overdel, som er konstrueret af Primegreen. Det er en form for Primeknit, som er konstrueret af højtydende genanvendt materiale. Overdelen i denne sneaker består af mindst 50 % genanvendt stof.

Hele skoens overdel er bestående af Primegreen, også den ikoniske tå-skal, hvor der er inkorporeret 3D vævninger for at replikere den klassiske form. Sneakeren er holdt i hvid, mens stofstykker er fremstår på siderne. Ydersiden er prydet af et gult stykke, mens det på indersiden er sort, mørkegrøn og neongrøn, som er i centrum. Guld Human Race grafik er syet på den sorte hælkap, mens snørebåndene indeholder refleks.

Sålen fremstår ligesom overdelen i hvid og er som vanligt konstrueret af gummi. Denne sko blander altså det klassiske design fra superstar med nogle helt nye og genanvendte materialer og skaber derved en stilfuld sneaker.

Pharrell Williams x adidas Superstar HU White udkommer den 3. juli. Husk at du kan tjekke vores Release Kalender for flere nyheder. Derudover kan du følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.