Releases

Release Dato: 6. april 2020
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: FX8003
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Pharrell Williams og adidas har en lang historie sammen. Siden samarbejdets start tilbage i 2014 med en nyfortolkning af den klassiske Superstar, har de to parter lavet en lang række af forskellige modeller, hvor især adidas’ Stan Smith-model har stået for skud. 

Det er igen, den klassiske Stan Smith-sko der blandt andre modeller står for skud i det nye collab mellem Pharrell Williams og adidas. I modsætning til mange tidligere collabs med både polkaprikker, dip-dye eller blomstermønstre, så er den nye Pharrell Williams x adidas Stan Smith Clear Brown designet med en mere minimalistisk tilgang. Skoen er lavet i et eksklusivt læder og den er farvet i ecru tint, cream white og clear brown. De tre meget ens farver komplimenterer hinanden flot, samtidigt med at de giver skoen et meget uniformt udseende. Det kendte Stan Smith-logo på skoens tunge er her blevet erstattet af Pharrell Williams trekantet Hu-logo. Den trekantede form har også erstattet skoen tre striber, hvor der i stedet er tre rækker af seks trekantede huller.

Som en ekstra detalje på skoen, så er indersålen designet med et festfyrværkeri af farver. Dette er et klart kendetegn for Pharrell Williams farverige designstil, og er med til at give et frisk pust, til skoens mere eksklusive  og minimalistiske ydre.

Den nye Pharrell Williams x adidas Stan Smith Clear Brown udkommer den 6. april på adidas’ egen hjemmeside, samt hos en række af forhandlere. Hvis du vil vide mere om andre releases fra det nye samarbejde eller andet, så hop over på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på både Instagram og Facebook, hvor du kan følge med i alt hvad der rører i sneakerverdenen af rygter, tilbud og meget andet.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.