Releases

Release Dato: 13. september 2019
Pris: 1.699 DKK
Produktkode: EG7740

Det nyeste samarbejde mellem adidas og Pharrell hylder kvinder og deres rettigheder med en omfattende kollektion af fodtøj – herunder en ny, lyserød udgave af NMD Hu.

Skoen har et rent, men iøjnefaldende design bestående af en lyserød Primeknit-konstruktion som overdel, en hvid Boost-sål og en gum-farvet ydersål – en detalje der går igen på alle fire udgaver af NMD Human Race fra den nye kollektion.

På overdelen er der desuden broderet ”Sun” og ”Calm” i samme lyserøde farve, der også præget snørebåndene, ’lace cage’ og EVA-indlæg i sålene.

Alt i alt har skoen et super fedt design, der på elegant vis fremhæver styrken i det feminine og repræsenterer en værdig ny udgave af én af adidas’ mest populære silhuetter.

Pharrell Williams x adidas NMD Hu Proud ”Pink” lander den 13. september hos adidas og udvalgte forhandlere. Find dem alle nedenfor, med direkte link, og besøg vores Release Kalender for flere nyheder fra adidas – blandt andet de tre andre udgaver af NMD Hu fra adidas’ og Pharrells nye samarbejde: ”Black”, ”Cream White” og ”Yellow

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.