Releases

Release Dato: 13. september 2019
Pris: 1.699 DKK
Produktkode: EG7737

Efter en kortere pause fra modellen, er Pharrell Williams og adidas klar til at løfte sløret for en håndfuld nye udgaver af NMD Hu.

Én af dem er denne ”Cream White” udgave, der bærer et super elegant design bestående af en cremehvid overdel med ”BREATHE” og ”THOUGHT” broderet i hvid, en kridhvid BOOST-sål og en gum-ydersål med terrænmønster.

Den lander sammen med to mere farverige udgaver af NMD Hu i henholdsvis neongul og lyserød, men der hersker ingen tvivl om, at denne er er vores favorit her på kontoret.

Pharrell Williams x adidas NMD Hu Proud ”Cream White” bliver lanceret i midten af september, 13. september. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med nyheder, inspiration og chancen for et feature, hvis du tagger os eller bruger #sneakerworlddk.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.