Releases
PW adidas NMD Dash Green

Release Dato: 25. oktober 2020
Pris: 1.699 DKK
Produktkode: Q46466
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Samarbejdet mellem Pharrell Williams og adidas er gaven, som bliver ved med at give. Seneste skud på stammen fra det efterhånden omspændende samarbejde er den nye Pharrell Williams x adidas NMD HU Dash Green, som rygtedes til at release i et yderst begrænset antal.

Sneakeren feature en grøn mesh overdel siddende ovenpå en grå baggrund. Hertil kommer overdimensionerede “Human Race” -bogstaver stavet på Koreansk henover tåboksen. Sålen er i vanlig stil udarbejdet af Boost materiale – denne gang med et grønligt, gennemsigtigt lace cage, som afrunding på designet.

Pharrell Williams x adidas NMD HU Dash Green releaser udelukkende via lodtrækning i adidas appen. Så sørg for at få dig tilmeldt til rafflen i en fart, hvis du ønsker at få fingrene i de yderst limiterede sneakers,

Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: Raffle – lukker kl.09:30

Gå til adidas


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.