Releases
NMD HU Black White Sort Hvid

Release Dato: 19. november 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: GY0093
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Den amerikanske producer Pharrell Willams og adidas har endnu engang valgt at gå sammen for at konstruere en lækker sneaker. Modellen er adidas NMD Hu, og den er i den sidste måned udkommet i nogle meget sprudlende farver.

Denne nye Pharrell Williams x adidas NMD Hu Black White fremstår dog noget mere neutral med sine sorte og hvide toner, hvoraf den sorte farve er gennemgående i designet. Det eneste, som står i kontrast til den, er de hvide snørebånd, der er pyntet med grå detaljer. Nær snuden er der broderet asiatiske tegn, som kan oversættes til ”Human Race”. 

Den sorte farve går igen i mellemsålen, hvor Boost-materialet skal sikre ekstra komfort. Derudover er der også tilføjet en sort ydersål i gummi, som afrunder skoens gennemgående monotone udseende. 

Pharrell Williams x adidas NMD Hu Black White udkommer den 19. november. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

DR ADAMS
Tidspunkt: 00:00

Gå til Dr. Adams

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

REZET STORE
Tidspunkt: 08:00

Gå til Rezet Store

ADIDAS
Tidspunkt: Raffle

Gå til adidas

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.