Releases

Release Dato: 20. oktober 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: BB9544

Pharrell og adidas’ omtalte, nye samarbejde med Billionaire Boys’ Club har endelig fået en release-dato – få al info her.

NMD Human Race, er efterhånden blevet udgivet i en lang række udgaver, og nogle har selv sagt været mere eftertragtede end andre. Særligt duoens udgivelser med Billionaire Boys’ Club har skabt lange køer, på online og på gaden takket være modellernes eksklusivitet – og unikke designs selvfølgelig.

Nu er Pharrell og adidas endnu engang gået sammen med BBC, og endnu en gang har Pharrells farverige personlighed og stil fået lov at skinne igennem.

Den nye model er udstyret med en stribet overdel af Primeknit i rød, hvid og gul med ”HEART” broderet på vristen og et guldfarvet BBC-logo broderet ved hælen. Dette er kombineret med navyblå tooling, hvide snørrebånd og en hvid Boost-sål, som sidder på en sort TR-ydersål.

Resultatet er, som sagt, en både farverig og iøjnefaldende sneaker, der fanger alt det, der har kendetegnet Pharrells sneaker-projekt med adidas de seneste år.

Pharrell Williams x adidas NMD Hu BBC ”Scarlet/Multicolor” udkommer d. 20. oktober, men kun i meget begrænset antal, så vær klar, hvis du vil have fat I et par. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

BSTN STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til BSTN

AFEW STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Afew Store

UEBERVART
Tidspunkt: 00:00

Gå til Uebervart

SOLEBOX
Tidspunkt: 00:00

Gå til Solebox

REZET STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Rezet Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Sneakersnstuff

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.