Releases

Release Dato: 11. marts 2020
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: FW3028
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

adidas har slået pjalterne sammen med den amerikanske rapper Pusha T og det verdensberømte skydespil Call of Duty for at skabe en ny sko. Det er ikke første gang, at de tre arbejder sammen, de har tidligere lavet adidas Ozweego ”Kingslayer”, som kom i et meget begrænset antal med kun 300 par. Denne gang har samarbejdet resulteret i Pusha T x adidas Ozweego Call of Duty, som kommer i sort og blå nuancer.

Overdelen består hovedsageligt af mesh, mens der er ruskindsoverlejringer ved hælen, langs siden og ved snøresystemet. Sneakeren er holdt i sort på det meste af overdelen, hvor kun nogle få marineblå detaljer bryder den sorte farve under ruskindsoverlejringen på siden og på den halvgennemsigtige nylonsnor, som snor sig fra snørebåndet og om til hælen. Også brandingen på pløsen har fået en lys blå farve, som står ud fra den ellers mørke sko. Logoet fra Call of Duty Modern Warfare er stemplet på det ovale panel bagerst på skoen.

Ozweego-modellens klassiske, chunky mellemsål er også at finde på denne sko, og den har fået samme sorte farve som overdelen. Mellemsålen er lavet med ”adiPRENE+”-teknologi, som er stødabsorberende og giver ekstra støtte. Ydersålen er lavet af gummi og står med sin lyseblå farve i kontrast til overdelen.

Så hvis du er fan af Pusha T og Call of Duty, så har du her en sko, som ikke bare bærer præg af de to, men som også er stilren og behagelig at have på.

Pusha T x adidas Ozweego Call of Duty udkommer den 11. marts. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.