Releases

Release Dato: 16. november 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: FV2484

Pusha T, der ellers har haft for vane at arbejde på modeller fra adidas’ EQT-serie, er nu sprunget på det tyske mærkes nye Ozweego-model, der blev udgivet tidligere på året.

Rapperen er klar til at udgive to udgaver, hvoraf den ene er denne skarpe ”Mystery Brown” version, som kombinerer sort og brune nuancer med kontrasterende neon-grøn på de tre striber, der løber langs siden. Striberne løber helt ned til sålen, hvilket er en ny detalje, der adskiller sig fra det originale Ozweego-design, hvor striberne stopper ved et ruskindspael.

Derudover er Pusha T’s nye ”Mystery Brown” Ozweego tro mod det oprindelige Ozweego-design, som har fyldt meget hos adidas her i 2019.

Pusha T x adidas Ozweego ”Mystery Brown” udkommer i begrænset antal den 16. november. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere adidas-nyheder.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.