Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 14. marts 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Puma ridder videre på den bølge af nostalgi, der indtil videre har affødt RS-X-samarbejder med blandt andre Hot Wheels og Sonic the Hedgehog. Denne gang har de arbejdet sammen med selveste MTV på to nye udgaver af Pumas nye RS-X-model.

Duoen har klædt de to nye udgivelser i 90’er-æstetiske pastelnuancer, hvilket sikrer et nostalgisk udtryk. Den ene version er centreret omkring hvid, grøn og lilla med sorte kontraster, hvilket giver et stilsikkert og sommerligt udtryk – perfekt til de varmere måneder, vi går i møde.

Den anden har samme farvekombination, men er holdt i et mørkere look med en mere prominent brug af sort og et mindre synligt Puma-logo. Fælles for begge udgivelser er, at de har MTV-branding ved både hælen og på pløsen.

MTV x Puma RS-X Tracks Pack udkommer den 14. marts. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.