Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 24. maj 2018
Pris: €350
Produktkode: Ukendt

Puma og MCM præsenterer en ekstremt limiteret Suede Classic 50 Pack, der er en hyldest til hiphop-historien.

MCM er et high-end mærke, der primært er kendt for deres tasker og læder accessoires. Overdelen på nye Puma x MCM kollektion er således udarbejdet i premium læder og printet med MCM’s signatur logo-mønster. Pløsen er derudover ekviperet med en messing plade, hvor der blandt andet er indgraveret et unikt registreringsnummer, der er en reference til MCM’s kendte tasker. En tidløs, minimalistisk gummisål afrunder det luksuriøse udseende.

Puma x MCM kollektionen udkommer i tre colorways, hvoraf den ene, ”Red/White/Blue”, eksklusivt udkommer hos MCM. ”Buckthorn Brown” og ”Whisper White” udkommer hos udvalgte forhandlere, men i et meget begrænset antal. Vi anbefaler, at du sidder klar på releasetidspunktet, hvis du ønsker at få fingrene i et par high-end Puma Suede.

Puma x MCM Suede Classic 50 Pack releaser d. 24. maj, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil anskaffe et eksemplar. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

SUPPA STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Suppa Store

SOLEBOX
Tidspunkt: 00:00

Gå til Solebox

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.