Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Få alle detaljerne om adidas’ nye flagskib inden for løb, der er særligt gearet til at klare storbyens udfordringer. 

Siden sin introduktion i 2013 har adidas’ BOOST været én af de førende sålteknologier på markedet og set kæmpe tilslutning fra både løbere og sneakerheads. Nu har det tyske mærke taget skridtet videre og opdateret den innovative teknologi. Resultatet er Boost HD – en optimeret sål, der tilbyder samme sublime komfort og energireturnering, men med øget support.

Skabt med hjælp fra løbere

Første officielle silhuet fra adidas udstyret med den nye teknologi er PulseBoost HD – en ny løbesko særligt skabt til storbyens løbere. Modellen blev introduceret tidligere på sommeren, og foruden den nye Boost HD-sål kan modellen prale af en særligt overdel i ’Adap Knit’, der bidrager til den øgede support, som Boost HD i forvejen tilbyder.

Samtidig har den en særlig ydersål skabt af kunstig intelligens ­– og med hjælp fra løbere fra Paris, Berlin og New York ­– der tilbyder bedre greb på asfalt. Det gør den perfekt til løb i byerne, hvor der ofte er behov for manøvrering, kan være glat underlag og andre uventede udfordringer.

Custom Spotify-playliste

Foruden disse performance features har PulseBoost HD en række rigtig fede detaljer – blandt andet en QR-kode på pløsen der åbner en custom Spotify-playliste , koordinaterne til de tre førnævnte storbyer og selvfølgelig adidas’ ikoniske tre striber langs siden.

Tilgængelig nu

Adidas PulseBoost HD er tilgængelig hos adidas nu i en række forskellige colorways. Find dem via linket nedenfor, og find flere adidas-nyheder i vores Release Kalender.Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, inspiration og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.