Releases
Jordan 1 Paris Comfort

Release Dato: 17. februar 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DB3610-105
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

I 2018 lancerede Jordan-brandet, at de havde slået sig sammen med den franske fodboldklub, Paris Saint-Germain F.C. Siden da, er vi gang på gang blevet forkælet med en række lækre og stilrene kollektioner, hvor især de mange sneakers har fået ros med på vejen. Efter en lang række releases af stilrene sneakers lavet med udgangspunkt i modeverdenens hovedstad, Paris, kan vi nu se frem til en lidt mere special sneaker, der på mange måder er ’the odd one out’, når man sammenligner med andre releases.

Den nye PSG x Nike Air Jordan 1 Comfort er nemlig ikke lavet med samme stilrene udgangspunkt som vi tidligere har set, men man har i stedet været en smule mere modige, både med skoens farver og generelle design. Designet vil da også komme til at overraske en del fans af Jordan-brandet, selvom skoen hovedsageligt er lavet i sort og sailfarvet suede. Den sorte suede findes på skoens toe guard, eyestays, flaps og heel guard, hvor den fremhæves af de sailfarvede paneler på skoens baggrund og tåpanel. Det er dog ikke har, at skoen skiller sig ud. Dette sker først og fremmest på skoens ankelpanel, der her er lavet i et lilla tekstil der graduerende går over i en lyserød farve, hvilket fremstår meget iøjnefaldende på den ellers neutrale sko. Det graduerende koncept føres videre på skoens tungelogo og Air Jordan-logoet på skoens flaps, samt på et hælemblem der forestiller logoet for samarbejdet mellem PSG og Jordan. Yderligere, så har skoens fået åbne paneler ved anklen, hvor man her kan se blåt skum, der giver skoen et deconstructed udseende. En afsluttende detalje på skoen er swoosh-logo, der her ikke er påsyet, men derimod klippet ud i skoens baggrund.

PSG x Nike Air Jordan 1 Comfort udkommer den 17. februar på Nike SNKRS og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan holde dig opdateret og læse mere om andre kommende releases på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste nyheder og andet spændende content.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.