Releases

Release Dato: 6. november 2018
Pris: 1.249 DKK
Produktkode: AR3254-001

Gennem de sidste par sæsoner er der opstået et nyt interessant fænomen inden for sport, streetwear og sneakers, som særligt Nike har været frontløber for – nemlig at grænserne mellem klassiske sportsgrene udviskes, og der lanceres produkter, som er inspireret af og omfavner begge. Netop det er Nikes Air Jordan x PSG projekt et godt eksempel på. Her har brandet nemlig lanceret fodboldtøj i fodboldklubben Paris Saint Germains navn, men under Jordan Brand, som ellers er et typisk basketmærke. Indtil videre har det affødt en særlig udgave af Air Jordan 5, og den får nu selskab af en eksklusiv PSG-udgave af den mest klassiske basketball-sko af dem alle: Air Jordan 1.

Air Jordan 1 er blevet udstyret med en helt sort overdel, en hvid mellemsål og en sort ydersål. Et dejligt nedtonet design, der giver plads til detaljer – på sålen sidder et rød- og hvid-stribet logo, på pløsen sidder PSG-logoet og i indersålen står der ”ICI C’EST PARIS”.

Alt i alt er det lykkedes Jordan og PSG at skabe en elegant og livsstilsvenlig udgave af Air Jordan 1, der ikke lader sig rive med, men som på passende vis hylder den franske storklub.

PSG x Nike Air Jordan 1 High OG BCFC udkommer hos Nike og udvalgte forhandlere d. 6. november. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.