Releases
Presto Siren Red

Release Dato: 12. marts 2021
Pris: 1.099 DKK
Produktkode: CJ1229-700
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Vinteren er endelig ved at være slut og vi går selvfølgelig lysere og varmere tider i møde. Dette betyder også at sneaker roationen skal opdateres med lysere og mere farverige sko, der matcher den kommende sæson. Hvis du ikke ligger inde med de helt rigtige sneakers, så vil Nike nu hjælpe dig et rigtig langt stykke af vejen, med deres kommende Nike Air Presto Sunrise, der uden tvivl medbringer fest og farver.

Som navnet indikerer, så er der tale om en sneaker, der er inspireret af solopgangen. Dette har ledt til en sneaker, der hovedsageligt er farvet orange på overdelen, men som fader over i lilla og til sidst blå, jo tættere man kommer på hælen. Denne fade går ses dog ikke i skoens cage og eyestays, der er farvet i en svag blå, men som alligevel passer flot ind til resten af skoens farver. På skoen har man yderligere tilføjet en hvid midtersål med et orange swoosh-logo og fem prikker der følger farveskiftet fra orange til blå på skoens overdel. En sidste detalje på skoen er dens ydersål, der er farvet blå og sort, og som på mange måder fuldender skoens design.

Selvom skoen har et par forskellige og kontrastrige farver, formår den alligevel at fremstå utrolig simpel og samtidigt se utroligt godt ud. Derfor er den da også et must-have for de mange fans af Prestoen, og den vil uden tvivl tilføje noget liv til enhver skosamling. Den nye Nike Air Presto Sunrise udkommer den 12. marts på Nike SNKRS og hos en række udvalgte forhandlere. En ting der er vigtig at huske er, at du skal være opmærksom på størrelsen, da den som sædvanligt udkommer i t-shirtsstørrelser. Du kan løbende holde dig opdateret med dette og læse meget mere om andre kommende releases på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

NAKED
Tidspunkt: 09:00

Gå til Naked

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.