Releases
End Sale Banner

Release Dato: 20. oktober 2017
Pris: 1.250 DKK
Produktkode: 859524-006

Nike præsenterer en sneaker, der holder dine fødder varme og tørre uanset vejret. Det bedste af det hele er dog, at den også er ekstremt lækker.

Presto-modellen, som blandt andet er en del af Virgil Ablohs ”The Ten”-kollektion, har længe været en af de mest populære silhuetter fra det amerikanske sportsmærke, Nike. Den nye Air Presto Mid Utilty kommer med en mellemhøj overdel, der er udarbejdet i vandafvisende tekstil med syntetiske plastik overlays. Forneden sidder en Phylon-sål, der bidrager til en behagelig komfort, mens en robust ydersål sikrer, at du står fast i underlaget. Derudover gør en side-lynlås på kraven det nemt at få silhuetten på og af. Hele herligheden er klædt i en Triple Black-colorway, som altid er et populært valg.

Efteråret og vinteren i Danmark er hårde tider for folk med hang til sneakers. Den nye Presto er dog en oplagt vinter-sneaker, der er designet til at modstå regn og kulde.

Nike Air Presto Mid Utility ”Triple Black” releaser d. 20. oktober, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du har et ønske om at anskaffe et eksemplar. Du kan finde forhandlere nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der dropper i nærmeste fremtid

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på sneakernyheder, releaseinformation og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

CALIROOTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Caliroots

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

THE GOOD WILL OUT
Tidspunkt: Ukendt

Gå til TGWO