Releases

Release Dato: 15. maj 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CJ1229-100⁠
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Tilbage i starten af maj, valgte Nike at hylde det sydkoreanske fodboldlandshold, ved at designe en Nike Air Max 95, der tog udgangspunkt i landets unikke pre-match træningstrøjer. Nu bliver vi så igen forkælet med endnu et release, denne gang en Nike Air Presto, der tager inspiration fra landets tigerstribede udebanetrøjer og har fået navnet et lignende navn som 95’eren, Nike Air Presto ”Korea”.

I klassisk Nike Air Presto-stil, er der blevet gjort plads til en lang række af lækre detaljer, der alle afspejler Sydkoreas unikke fodboldtrøjer for 2020. Ligesom landets udebanetrøjer, så er skoens overdel lavet i et sort og hvidt, tigerstribet mønster, inspireret af fodboldlandsholdets tigerlogo, og det er mildest talt, meget iøjnefaldende. De tigerstribede mønster suppleres af en rød cage på skoens yderside, der fader ud i en blå farve på skoens inderside, og repræsenterer Sydkoreas flag. Hælpanelet er yderligere pyntet med mønstret fra flaget, der her er lavet i helt sort. Den sidste detalje på skoen, er skoens ydersåle. De er her farvet i hhv. rød på venstre sko, og blå på højre sko, for at fuldende skoens endelige design.

Som en nærmest tro kopi af Sydkoreas fodboldlandsholds trøjer, samler den nye Nike Air Presto ”Korea” alle detaljerne og fremstår som et flot symbol på landet. Der sker som sagt mange forskellige ting på den nye Sydkorea-inspirerede Presto, men om det er for meget, må være op til den enkelte at vurdere.

Nike Air Presto ”Korea” udkommer den 15. maj hos Nike, samt hos en række udvalgte forhandlere. Du kan holde dig opdateret med dette eller andre kommende releases på vores Release Kalender, eller følge Sneakerworld på både Facebook og Instagram. Her deler vi dagligt nyheder, rygter, tilbud og alt andet der rører sig i sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.