Releases

Release Dato: 24. juli 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CJ1229-301
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Den eksklusive Presto, der blev foræret til de australske OL-atleter tilbage i 2000, er én af de mest eftertragtede gennem tiden.

Det er snart 20 år siden, at de Olympiske Lege blev afholdt i Sydney, Australien, og det fejrer Nike ved at relancere én af de mest eftertragtede Air Prestos gennem tiden. Nike Air Presto “Australia” blev oprindeligt kun givet til Friends & Family samt de australske atleter, der var aktive ved Legene, men nu vender den tilbage og bliver tilgængelig for offentligheden for første gang – oven i købet i en version, der er helt tro mod originalen.

Air Presto “Australia” er udstyret med en hvid sål og en sommerlig, teal-grøn overdel kontrasteret af gule detaljer på ydersålen og på snuden. Kombinationen af teal-grøn og gul er inspireret af en Australske Olympiske Komité. På snuden er de fem stjerner fra Australiens flag fremhævet med gule syninger, mens “AUS” (for “Australia”) står skrevet på både pløsen og hælen.

Som sagt er skoen tro mod originalen fra år 2000, og det samme er dens sizing, der vender tilbage til Air Prestos t-shirts-inspirerede størrelsessystem. Størrelserne spænder således fra “XS” til “XL”, hvor den mindste passer størrelse US 5-7, og den største passer US 13-15.

Nike Air Presto “Australia” udkommer hos udvalgte forhandlere d. 24. juli – find den med direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere sommernyheder fra Nike.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN Store

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.