Releases
Air Max Pre Day Brown Beige

Release Dato: 24. juli 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DC5331-001
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Air Max Day har gennem tiden givet os en lang række af ikoniske colorways og I nyere tid har vi set et større focus at skabe helt ny sneakers, der hylder den ikoniske Air Max-kollektions lange historie, hvor vi sidste år blev introduceret til 2090’eren og i år var det så den nye Pre-Day der stod for skud. Med designelementer fra ikoniske Air Max sneakers, såsom 95’eren, og fra 1970’ernes første Nike modeller, er den nye Air Max Pre-Day model en hyldest til en snart 50 år lang historie. Derfor undrer det heller ikke nogen, at skoen selvfølgelig holder ved og vi kan nu se frem til en endnu en ny colorway.

Der er her tale om den nye Nike Air Max Pre-Day Phantom, der med sin simple farvekombination, er det helt perfekte match til skoens også relativt simple design. Rundt på skoen er placeret de genkendelige paneler i suede, som findes på skoens toe og heel guard og som enkeltstående paneler midt på skoen. Disse er her farvet i en nuance af brun, også kaldet rattan, og fremhæves af skoens lyse baggrund, der er lavet i et letvægtsmateriale, bestående af genbrugte tekstiler fra Nikes egen produktion. Dertil er skoen udstyret med en sort waffle sål, hvortil den sorte farve går igen på skoens overdel i form af skoens lining, heel strap og swoosh-logo.

Den nye Nike Air Max Pre-Day Phantom udkommer den 24. juli på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. På vores altid opdaterede Release Kalender kan du finde alle forhandlere af den nye Pre-Day, samt en række andre forestående releases. Du kan også hoppe over og følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alle de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

NAKED
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Naked

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.