Releases
Prada Superstar

Release Dato: 8. september 2020
Pris: 3.699 DKK
Produktkode: FW6680
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

adidas kom med noget af et statement, da de sidste år brød grænsen med den eksklusive modeverden og sneakermiljøet, da de annoncerede deres samarbejde med italienske Prada. Samarbejdet omhandlede en helt hvid Superstar i eksklusive materialer, og det er kun passende, at samarbejdet vender tilbage på netop denne model, i forbindelse med dens 50-års jubilæum.

Af ovenstående årsag omhandler samarbejdet selvfølgelig også en Superstar i den klassiske colorway, nemlig den nye Prada x adidas Superstar White Black. Selve skoen ligner på alle tænkelige måder en original Superstar, uden nogen mærkbare ændringer. Selve skoens overdel er helt hvid, med de tre ikoniske, takkede striber og en sort heel tab. Rundt omkring på skoen er der, ligesom på releaset fra december sidste år, placeret Prada logo, der giver det første indtryk af høj kvalitet. Logoet er placeret på skoens yderside, inde på skoens indersål og inkorporeret i det ikoniske Superstar-logo på skoens tunge. Kvaliteten opleves dog først, når man ser nærmere på skoen eller står med den i hænderne. Skoen er nemlig produceret på Pradas egen fabrik i Italien og skoen er lavet glat kalvelæder, der giver skoen et helt eksklusivt feel.

Det nye samarbejde er uden tvivl en af de flotteste hyldester til den ikoniske model i forbindelse med skoens 50-års jubilæum. Samarbejdet trækker skoen op på et helt nyt niveau, og det har den uden tvivl fortjent, efter sine mange år som en af de mest populære sneakers.

Prada x adidas Superstar White Black udkommer sammen med en metallisk sølv og en helt sort colorway, den 8. september på adidas’ egen hjemmeside. Som det også var gældende for det tidligere, så kommer der til at være mange om buddet, hvorfor du selvfølgelig skal sidde klar. Du kan forbedre dine chancer ved, at holde dig opdateret med potentielle ændringer på vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her giver vi dig løbende de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: App Raffle

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.