Releases
Prada Superstar

Release Dato: 8. september 2020
Pris: 3.699 DKK
Produktkode: FX4546
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Tilbage i december sidste år, så adidas’ samarbejde med Prada for første gang dagens lys, hvor der blev lanceret en helt hvid og stilren Superstar. Med skoen kunne man også købe en speciallavet taske, til en samlet pris, der for mange, var alt for høj. Nu vender samarbejdet så tilbage igen, og denne gang til en ”mere overkommelig” pris.

Prada x adidas Superstar Silver Metallic er en af de tre nye colorways fra det eksklusive samarbejde, og det er uden tvivl denne, der er den hurtigste af de tre. Skoen har taget en del inspiration fra en metallisk guldfarvet Superstar der udkom tidligere i år, i forbindelse med fejringen af skoens jubilæum. Den nye Prada-sko er nemlig lavet i eksklusivt, sølvfarvet kalvelæder med et metallisk look, der giver den en helt blank og næsten spejlagtig overdel.

Selve designet er der dog ikke lavet noget ved, og skoen har derfor sine ikoniske takkede striber i hvid, den hvide tå i gummi, samt et hvidt eyestay panel og en hvid heel tab. Dertil har skoen også beholdt sine hvide snørebånd og den rug ydersål, der giver modspil til skoens blanke og glatte overdel.

Hvis man nu stod i en situation, hvor man var i tvivl om hvem der har designet skoen, så har Prada få placeret deres logo tre forskellige steder på skoen, ligesom på det første release fra 2019. Logoet kan findes bagerst på skoens yderside, på skoens indersål og inkorporeret i skoens Superstar-logo på skoens tunge.

Prada x adidas Superstar Silver Metallic udkommer sammen med en helt sort og en OG hvid/sort colorway den 8. september på adidas’ egen hjemmeside. Selvom prisen stadigvæk er relativt høj, vil der være rift om det eksklusive samarbejde, hvorfor du kan øge dine chancer ved at holde øje med eventuelle ændringer og andet på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder og meget andet.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: App Raffle

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.