Releases
Prada Superstar

Release Dato: 8. september 2020
Pris: 3.699 DKK
Produktkode: FW6679
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Prada og adidas følger op på deres populære samarbejde om den legendariske adidas Superstar, som de to brands udgav i slutningen af 2019. I år fortsætter samarbejdet så med tre nye udgaver af den klassiske sko, som er produceret i Italien af Prada. Med denne sneaker har man formået at kombinere en ikonisk adidas sneaker med luksuriøse materialer fra Italien.

Prada x adidas Superstar Black, som er en af de tre nye sneakers, er produceret af kalvelæder og kommer med en overdel, der er holdt i sort. De velkendte tre striber på siden, snørebåndene i bomuld, modellens famøse skaltå, ja faktisk hele overdelen, med få undtagelser, fremstår i sort. På pløsen forekommer et hvidt skærmtrykt adidas-logo, hvorover ”PRADA MILANO” er tilføjet. På ydersiden er ”PRADA” ligeledes trykt på siden i hvid understreget af ”MADE IN ITALY”, som er stemplet ind i læderet.

Det sorte tema fra overdelen fortsætter ned i den lette gummisål, som ligeledes optræder i sort. Sneakeren her er altså en kombination af en legendarisk Superstar-model og materialer i høj kvalitet, hvilket også kan ses på prisen, som er på 3.699kr.

Prada x adidas Superstar Black udkommer den 8. september. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: App Raffle

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.