Podcast
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Vi tager hul på efteråret med en splinterny sneaker-podcast – pilotafsnittet er ude nu.

Det er med stor begejstring, at vi hos Sneakerworld kan præsentere pilot-afsnittet til vores splinternye podcast. Med sneakers som det naturlige omdrejningspunkt har vi – Jonas, Rasmus og Frederik fra Sneakerworld-kontoret – til hensigt at bruge denne helt nye platform til at gennemgå og diskutere ugens aktuelle nyheder med en mere personlig og, til tider, kritisk tilgang.

Emner i dette afsnit

I første afsnit diskuterer vi eksempelvis den meget aktuelle ”chunky sneaker”-trend, som har være et varmt emne på vores hjemmeside i lang tid efterhånden, og hvor vidt dens hype stadig har sin berettigelse. I forlængelse heraf vender vi adidas’ nye Falcon-model, som Kylie Jenner er blevet ambassadør for, Nigel Sylvesters Air Jordan 1, det store Yeezy Wave Runner restock, Off-White x Nike Blazer Mid ”Spooky” Pack og en række andre nyheder.

Kom med idéer og feedback

Med podcasten håber vi på at komme tættere på vores følgere og læsere, og derfor vil vi i kommende episoder inddrage spørgsmål, som du allerede nu har mulighed for at stille os – enten ved at sende en mail i vores kontaktformular eller ved at skrive direkte til os på Instagram eller Facebook. Her håber vi desuden på at få din feedback og eventuelle ideer til emner, indslag, gæster og lignende – vi hører meget gerne fra dig!

Lyt til Sneakerworld Podcasten her

Du finder et direkte link til pilot-afsnittet til vores nye podcast på Spreaker lige her. Du kan også lytte til podcasten på Spotify. Du kan bruge afspilleren nedenfor, eller du kan søge efter “Sneakerworld Podcast”. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og selvfølgelig fremtidige podcast-episoder.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.