Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Adidas har en trendy, ny Boost-sneaker på vej – få et sneak peek på ”P.O.D. SYSTEM” her.

Meget tyder på, at 2018 bliver et stort år for adidas, hvor de endnu engang får lov at give Nike og Jordan Brand kamp til stregen, som de i den grad gjorde tilbage i 2016. Vi har nemlig fået smagsprøver på en række interessante nye silhuetter fra det tyske brand, der udkommer i år – fx Futurepacer, YUNG-1 og Yeezy Desert Rat – og nu er der altså endnu en spændende model i udsigte, nemlig adidas P.O.D SYSTEM.

Point of Deflection

Det er endnu engang Yeezy Mafia, der har været på spil og fået fingrene i et eksemplar længe før det officielle release. De mener, at P.O.D. SYSTEM (hvor P.O.D. står for ”Point of Deflection”) udkommer til juni og har en pris på 130 Dollars). Men hvad får man så for de penge?

Design

P.O.D. SYSTEM har et super aktuelt design med en stor og chunky, to-delt sål, der består af Boost ved hælen og almindelig phylon ved snuden. Overdelen er mere slank og består af mesh med forskellige netmønstre og ruskind-overlays. Adidas’ berømte, tre striber sidder naturligvis langs siden. Alt i alt har P.O.D. SYSTEM et fedt og moderne design, der blandt ser ud til at have hentet inspiration i NMD R1, Yeezy Boost 350 og den nyere Prophere.

Colorways

Som det afgår af billederne er P.O.D. SYSTEM indtil videre spottet i ”Triple Black”, ”Black/White”, og ”Grey White”, men hvis den bliver en succes (det gør den formentlig), kan du forvente at se den i yderligere et hav af forskellige farvekombinationer.

Release

Adidas har endnu ikke selv bekræftet P.O.D. SYSTEM, men den skulle, som sagt, udkomme til juni. Så hold godt øje med vores Release Kalender for updates. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER